Πολιτικοί + Διαδίκτυο

Καιρό τώρα και εν όψει των χθεσινών εκλογών αναζητούσα πληροφορίες για αρκετούς υποψήφιους, είτε ανήκουν στην περιοχή που ψηφίζω είτε όχι (αν και δεν ψήφισα τελικά).

Γενικά επίσης κατά καιρούς έμπαινα σε sites πολιτικών (βουλευτών κλπ) για να δω κατά πόσο τα ενημερώνουν. Θέλουν πραγματικά μία διαιδκτυακή επαφή με τους πολίτες ή όχι; Αυτά που γράφουν προεκλογικά περί συχνής επικοινωνίας με τους πολίτες για την επίλυση των προβλημάτων των περιοχών τους κλπ τα εννοούν ή όχι;

Όχι.

Πολύ λίγα είναι τα sites των πολιτικών που είναι ενημερωμένα και ανανεώνονται συχνά. Δυστυχώς οι περισσότεροι προεκλογικά ανεβάζουν ένα site, λένε ότι ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής θεωρούν απαραίτητη τη διαδικτυακή τους παρουσία και παροτρύνουν τον κόσμο να στείλει την άποψή του..

Τι γίνεται όμως μετά τις εκλογές;

Τα sites αυτά είτε κατεβαίνουν, είτε παραμένουν ακυβέρνητα στο web..Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνουν τα sites των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων των εκλογών που έγιναν χθες. Πολλοί από αυτούς έγραφαν ότι η ιστοσελίδα τους δημιουργήθηκε μεν για τις εκλογές, αλλά θα παραμείνει και θα χρησιμοποιηθεί ως μέσο επικοινωνίας με τους πολίτες στο μέλλον. Γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες από αυτές τις σελίδες θα κατέβουν όπου να ναι..?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.